Netwerk / WIFI

Al jouw systemen draaiend op een eigen netwerk, on of offline, en een supersnelle WIFI verbinding.
In een handomdraai geregeld. Makkelijk voor jezelf en voor je klanten!

Hoe kunnen wij het jou makkelijker maken?

Snelle en stabiele wifi op jullie recreatie park of camping

We zijn tegenwoordig altijd online, ook op vakantie of tijdens een dagje uit. Een toeristische plek zonder wifi is daardoor bijna ondenkbaar geworden. Ook daar maken mensen graag gebruik van hun tablet, smartphone of laptop. Bovendien gebruiken gasten de wifi verbinding niet meer alleen om mailtjes te checken of om op het internet te surfen. Ze streamen ook muziek of kijken een filmpje via Netflix. Een goed wifi netwerk is dus heel belangrijk en kan de ervaring van je gasten maken of breken.

Software ontwikkeling
Software ontwikkeling

Het aanleggen van Wifi op jou recreatie park of camping

Helaas is het voor campings of park ook best lastig om een goede dekking te realiseren. De oppervlakte is groot en bomen en gebouwen vormen obstakels. Ook gasten kunnen het netwerk met hun apparatuur verstoren. Het is daarom slim om een specialist in te schakelen. De Uptodate-it helpt je graag bij het aanleggen of versterken van je wifi netwerk op jullie locatie.

Om een goed wifi netwerk  te kunnen aanleggen moet rekening gehouden worden met de locatie en eventuele obstakels. Wij komen daarom altijd langs voor een analyse. Met speciale meetapparatuur en door middel van onze ervaring bekijken we wat er nodig is voor een goede dekking. We maken gebruik van hoogwaardige apparatuur en stellen deze goed in. Indien nodig zorgen we voor zowel een intern netwerk als voor een gastennetwerk.

 

Wifi op jullie recreatie park of camping versterken

Functies / API Software Koppelingen

Heb je al wifi , maar is deze niet sterk genoeg om alle plaatsen van snelle en stabiele wifi te kunnen voorzien? Dan komen wij graag langs om te kijken hoe we de wifi verbinding op jullie locatie kunnen versterken. Misschien moet apparatuur op een andere plaats komen of heb je extra access points nodig. Het zou ook kunnen dat het netwerk ergens door wordt verstoord. Met onze meetapparatuur en scherpe blik achterhalen wij vaak snel wat het probleem is én hoe dit kan  worden opgelost.

Werkwijze

 Wij werken graag voor jou en met jou. Wij zijn inzetbaar voor een specifiek vraagstuk. Wij nemen zelfs, indien gewenst, het gehele projectmanagement voor onze rekening. Globaal gezien ziet ons traject er als volgt uit:

Kennismaking

Onder het genot van een kopje koffie nemen we samen de mogelijkheden door. Deze mogelijkheden kunnen bestaan uit een los onderdeel uit het gehele traject, maar je kan ook kiezen voor het volledig overdragen van je projectmanagement.

Analyse

We beginnen met het zorgvuldig in kaart brengen van jouw huidige situatie. We kijken samen naar waar zich de knelpunten bevinden en die kunnen wij wegnemen. Ook kijken we naar welke systemen wij efficiënter voor jou kunnen maken.

Plan van aanpak

Aan de hand van de analyse maken wij een zorgvuldige planning. We kijken naar wat er gedaan moet worden en binnen welk tijdschema. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze planning parallel loopt aan jouw planning. En je nooit downtime ondervindt.

Ontwikkeling

Tijdens het gehele ontwikkelingstraject blijven wij continu meten. Waar nodig ontwikkelen wij maatwerk systemen. Daardoor komen we tot een optimaal resultaat. Pas als alles 100% naar wens is, gaan wij over naar livegang van jouw systeem. 

w

Evaluatie

Gefeliciteerd, jouw systeem is nu geoptimaliseerd! Het is meer rendabel en gaat je een hoop tijd besparen. Samen evalueren wij tot slot het gehele traject om er zeker van te zijn dat alles volledig naar wens is.

Neem nu contact op!

Benieuwd hoe wij jou tijd en kosten kunnen besparen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

IT

Uptodate-IT

Uptodate-IT, jouw partner voor:
IT-development, IT-consultancy en IT-management. Hoe kunnen we het jou makkelijker maken?

Sitemap

Contactgegevens

Posthoornweg 26
7781 PJ De Krim
The Netherlands

E: info (@) uptodate-it.nl
T: +31 (0)6 55 75 51 62

Social Media

Blijf op de hoogte en volg ons via: