Project management

Wij zijn inzetbaar op een specifiek vraagstuk. Indien gewenst nemen wij het gehele project management op ons.

Hoe kunnen wij het jou makkelijker maken? 

Project management

Wij bieden IT- Project Management aan, om jou zo volledig mogelijk te ontzorgen. Op het gebied van zowel kleine als complexe IT-projecten. Hierbij brengen wij jouw eigen software in kaart en monitoren wij deze tegelijkertijd. Ook zorgen wij ervoor dat alle derde partijen de juiste benodigdheden opleveren. Kortom: Wij leiden het volledige proces in goed banen!

Uiteraard staan wij ook voor je klaar om een enkel onderdeel uit het gehele proces voor jou te regelen. Wij houden zowel de planning als het beschikbare budget scherp in de gaten. En natuurlijk verzorgen wij tot slot een stukje nazorg van het project. 

 

 

Project Management

Een juiste aanpak is het halve werk

 

Nadat we kennis hebben gemaakt en jouw wensen en onze mogelijkheden hebben doorgenomen, komen we bij de definitiefase. 

Tijdens deze fase gaan wij alles duidelijk op papier zetten: voorwaarden, functionele eisen, operationele eisen en het technische ontwerp. Dit alles maken wij inzichtelijk in de vorm van een onepager. Als deze aansluit bij jouw verwachtingen gaan we de planning opzetten. 

In overleg met jou zullen wij deze finetunen, zodat de gewenste deadline verzekerd is. Indien het gehele ontwikkelingstraject door onze experts in huis wordt ontwikkeld, kunnen wij deze tijdslijn garanderen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij met derde partijen werken. In dat geval is de planning hier natuurlijk ook van afhankelijk. In goed overleg met deze partijen zullen er dan afspraken gemaakt moeten worden. Zijn de afspraken concreet, dan kunnen wij aan de slag!

Uiteraard blijven wij gedurende het gehele traject continue met jouw communiceren. Wij zorgen ervoor dat alles in goed banen wordt geleid. Tevens hebben wij een uitgebreide technische ervaring, dus ook de inhoudelijke communicatie met de techneuten van 3e partijen is geen probleem voor ons!

Tijdens de uitvoering zullen er meerdere sprints zijn. Na iedere deeluitvoering zullen we dit aan jou communiceren en samen testen. Hierdoor loopt de eindoplevering soepel en zal jij je doel bereikt hebben.

Door de continue evaluaties blijven we ook heel dicht bij het eindproduct dat opgeleverd is. Door middel van deze evaluaties kan bepaald worden in hoeverre er nog eventueel verdere nazorg gewenst is.

Wij gaan de uitdaging graag met je aan!

Wij zorgen ervoor dat jouw ICT-systemen optimaal worden gebruikt. Samen evalueren we jouw huidige systemen en kijken of er ruimte voor verbetering is. Aan de hand van deze evaluatie maken wij een Business Case specifieke gericht op jouw wensen.

Vervolgens wordt een ervaren projectmanager toegewezen aan dit project. Deze is stressbestendig en gaat grote uitdagingen niet uit de weg. Hij houdt in de gaten of we nog de juiste kant op gaan binnen het beoogde tijdsbestek. Ook kijkt hij of er tijdens het proces een verandering of verbetering toegepast kan worden. Maar wat vooral belangrijk is: Hij blijft jouw aanspreekpunt en communiceert jouw wensen naar het totale team. Samen maken we er een succes van!

 

Werkwijze

 Wij werken graag voor jou en met jou. Wij zijn inzetbaar voor een specifiek vraagstuk. Wij nemen zelfs, indien gewenst, het gehele projectmanagement voor onze rekening. Globaal gezien ziet ons traject er als volgt uit:

Kennismaking

Onder het genot van een kopje koffie nemen we samen de mogelijkheden door. Deze mogelijkheden kunnen bestaan uit een los onderdeel uit het gehele traject, maar je kan ook kiezen voor het volledig overdragen van je projectmanagement.

Analyse

We beginnen met het zorgvuldig in kaart brengen van jouw huidige situatie. We kijken samen naar waar zich de knelpunten bevinden en die kunnen wij wegnemen. Ook kijken we naar welke systemen wij efficiënter voor jou kunnen maken.

Plan van aanpak

Aan de hand van de analyse maken wij een zorgvuldige planning. We kijken naar wat er gedaan moet worden en binnen welk tijdschema. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze planning parallel loopt aan jouw planning. En je nooit downtime ondervindt.

Ontwikkeling

Tijdens het gehele ontwikkelingstraject blijven wij continu meten. Waar nodig ontwikkelen wij maatwerk systemen. Daardoor komen we tot een optimaal resultaat. Pas als alles 100% naar wens is, gaan wij over naar livegang van jouw systeem. 

w

Evaluatie

Gefeliciteerd, jouw systeem is nu geoptimaliseerd! Het is meer rendabel en gaat je een hoop tijd besparen. Samen evalueren wij tot slot het gehele traject om er zeker van te zijn dat alles volledig naar wens is.

Neem nu contact op!

Benieuwd hoe wij jou tijd en kosten kunnen besparen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

IT

Uptodate-IT

Uptodate-IT, jouw partner voor:
IT-development, IT-consultancy en IT-management. Hoe kunnen we het jou makkelijker maken?

Sitemap

Contactgegevens

Posthoornweg 26
7781 PJ De Krim
The Netherlands

E: info (@) uptodate-it.nl
T: +31 (0)6 55 75 51 62

Social Media

Blijf op de hoogte en volg ons via: