Business Intelligence

Al jouw data en rapportages overzichtelijk in je eigen backoffice!

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk vanaf elk device!

Business intelligence.

Overal en altijd zicht op je ontwikkeling

 

Business Intelligence wordt ook wel aangeduid met BI. Het doel van Business Intelligence is om alle data op één plek te verzamelen. Zowel van interne als externe databronnen. Denk aan het weer, file informatie, social media, etc. Met deze verzamelde data kun je jouw manier van werken optimaliseren. 

Het sterke van een BI-Tool is dat je directe sturing hieruit kunt halen maar ook een langetermijnvisie. Je eigen dashboard geeft direct meldingen door op onder andere je telefoon. Daardoor kun je direct overgaan op actie.

Er wordt vaak gesproken over het opzetten van een DataWareHouse. Als dit nodig blijkt dan kunnen we dit volledig faciliteren. Door in de BI-tool de juiste data te combineren en hier de juiste analyses uit te halen krijg je duidelijkheid over jouw bedrijfsprocessen, kosten en omzet. Hierdoor kun je gericht handelen en de processen efficiënter inrichten.

Business Intelligence

Alle voordelen op een rij

Schaalbaar
Lagere complexiteit. Kosten en beveiligingsrisico’s inzichtelijk. Met een schaalbaar platform van individueel tot organisatieniveau.

Toegankelijk
Eenmaal gebouwde dashboards blijven actueel in realtime met betekenisvolle inzichten en visualisaties. Daardoor kunnen zelfs de meest complexe databases omgezet worden tot een intuïtief en helder dashboard. 

Resultaat
Business intelligence bevordert een datagedreven cultuur binnen de organisatie. Verborgen inzichten in de data komen aan het licht. Binnen de kortste keren is BI niet meer weg te denken uit jouw dagelijkse bedrijfsvoering.

 

 

Hoe business intelligence jou kan helpen:

  • Gebieden of manieren identificeren om winst te vergroten
  • Klantgedrag analyseren
  • Data vergelijken met concurrerende bedrijven
  • Bedrijfsprestaties bijhouden
  • Bedrijfsvoering optimaliseren
  • Succes van nieuwe initiatieven voorspellen
  • Trends in de markt identificeren
  • Bedrijfskwesties of -problemen identificeren

Doe je voordeel met onze eigen BI-Tool

Doormiddel van het gebruik van onze eigen BI-Tool kennen wij geen beperkingen. Wij hebben deze tool zelf ontwikkeld. Alle ontwikkelingen die in opdracht worden gedaan worden een standaard in de daaropvolgende versie. Hierdoor helpen we elkaar constant Uptodate te blijven!

Installatie van de BI-Tool op locatie of in de Cloud kunnen wij ook volledig verzorgen. Een BI reporting omgeving kan zeer complex zijn en is daarom altijd maatwerk. Daarom mislukken BI projecten regelmatig. De reden hiervan is omdat er niet goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant. Vandaar dat wij veel aandacht besteden aan het voortraject. Vooraf nemen wij goed door waarom er bepaalde keuzes worden gemaakt en wat de specifieken uitdagingen en wensen zijn.  Pas zodra wij hieruit een heel duidelijke opdracht hebben geformuleerd gaan wij jouw eigen BI-tool ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat zelfs de meest complexe data inzichtelijk wordt. Gebruiksvriendelijk en duidelijk voor iedereen! 

Natuurlijk is jouw eigen BI-dashboard volledig responsive. Jouw data is op elk soort device direct zichtbaar. Je kan deze snel en gemakkelijk in realtime bekijken. Daardoor kun je hier direct op anticiperen!

Werkwijze

 Wij werken graag voor jou en met jou. Wij zijn inzetbaar voor een specifiek vraagstuk. Wij nemen zelfs, indien gewenst, het gehele projectmanagement voor onze rekening. Globaal gezien ziet ons traject er als volgt uit:

Kennismaking

Onder het genot van een kopje koffie nemen we samen de mogelijkheden door. Deze mogelijkheden kunnen bestaan uit een los onderdeel uit het gehele traject, maar je kan ook kiezen voor het volledig overdragen van je projectmanagement.

Analyse

We beginnen met het zorgvuldig in kaart brengen van jouw huidige situatie. We kijken samen naar waar zich de knelpunten bevinden en die kunnen wij wegnemen. Ook kijken we naar welke systemen wij efficiënter voor jou kunnen maken.

Plan van aanpak

Aan de hand van de analyse maken wij een zorgvuldige planning. We kijken naar wat er gedaan moet worden en binnen welk tijdschema. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze planning parallel loopt aan jouw planning. En je nooit downtime ondervindt.

Ontwikkeling

Tijdens het gehele ontwikkelingstraject blijven wij continu meten. Waar nodig ontwikkelen wij maatwerk systemen. Daardoor komen we tot een optimaal resultaat. Pas als alles 100% naar wens is, gaan wij over naar livegang van jouw systeem. 

w

Evaluatie

Gefeliciteerd, jouw systeem is nu geoptimaliseerd! Het is meer rendabel en gaat je een hoop tijd besparen. Samen evalueren wij tot slot het gehele traject om er zeker van te zijn dat alles volledig naar wens is.

Neem nu contact op!

Benieuwd hoe wij jou tijd en kosten kunnen besparen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

IT

Uptodate-IT

Uptodate-IT, jouw partner voor:
IT-development, IT-consultancy en IT-management. Hoe kunnen we het jou makkelijker maken?

Sitemap

Contactgegevens

Posthoornweg 26
7781 PJ De Krim
The Netherlands

E: info (@) uptodate-it.nl
T: +31 (0)6 55 75 51 62

Social Media

Blijf op de hoogte en volg ons via: