Referenties

Zie hieronder enkele klanten die je zijn voor gegaan.
Hoe mogen we jou ook helpen?

Duinenzathe

Onze klanten

Onze klanten zeggen het volgende over ons:

"UptodateIT heeft ons op een professionele wijze bijgestaan in de ontwikkeling van ons eigen CRM systeem. Tevens maakt de op maat gemaakte Business Intelligence tool onze sales en ontwikkeling inzichtelijk. Een fijne samenwerking en goede nazorg!"

Onze klanten zeggen het volgende over ons:

"Op 1 juli 2021 zijn de poorten geopend van onze Camperplaats "Bembom Hoeve" in Slagharen. Uptodate-it heeft ervoor gezorgd dat er een WIFI netwerk is aangelegd met voldoende capaciteit. Wij vinden het erg belangrijk dat onze gasten goed ontvangst hebben. Nu na het einde van ons eerste seizoen kunnen we concluderen dat dit tip top voor elkaar was. We hebben veel complimenten gehad over de uitmuntende kwaliteit van de WIFI. Daarnaast zorgt Arjan er voor dat onze computersystemen up to date zijn. Arjan is iemand die met de klant mee denkt en kijkt naar de juiste oplossingen. De communicatie met Arjan verloopt zeer aangenaam. Hij is altijd bereid om te helpen."

Onze klanten zeggen het volgende over ons:

"Bij verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe werken we nu een kleine drie jaar met het ticket/kassa systeem van Uptodate-IT. We wilde graag een ticket/kassa systeem in één. Uptodate-IT is één van de weinige bedrijven die dit kan aanbieden. We zijn nog steeds blij dat we destijds de overstap hebben gemaakt. De customer service is goed bereikbaar en storingen worden op korte termijn opgelost, omdat er veel expertise aanwezig is binnen het bedrijf. Dit is voor onze organisatie natuurlijk van essentieel belang.  En wat het meest fijne is, is dat ze met je meedenken in oplossingen en verbeterpunten. Daarnaast is er veel persoonlijk contact, de lijnen zijn kort. Dit vinden wij als bedrijf belangrijke speerpunten in de samenwerking. Kortom: mocht je nog een goed ticket/kassa systeem zoeken voor je bedrijf dan raden wij Uptodate-IT zeker weten aan."

 Verkeers en attractiepark Duinen Zathe
Judith Nijkamp Algemeen Management

Onze klanten zeggen het volgende over ons:

"Uptodate-IT is een compact en persoonlijk bedrijf met een betaalbaar kassasysteem. Het persoonlijke en directe contact met Arjan is zeker een groot plus punt. (Dit had ik bij een ander kassa bedrijf in het verleden veel minder.) De kassa zit zo vol met opties, die wij lang niet allemaal gebruiken. Wat ik zelf veel gebruik is de BI-tool, hiermee kun je kijken naar de omzetten van de dag of week, en krijg je inzicht wat er daadwerkelijk is verkocht aan producten. Ook is  daarin goed te zien welke tijden de pieken van de verkoop zijn. Alles is  in te stellen helemaal naar eigen wens qua indeling en eigen gebruik. Als bedrijf is Uptodate-IT zeker goed aan te raden"

The Lunchbox Enschede
Erwin Braak

Onze klanten zeggen het volgende over ons:

"Wij als voetbalvereniging SC Lutten werken nu een jaar met het kassasysteem van Uptodate-IT en ik moet zeggen naar volle tevredenheid. Wij werken met allemaal vrijwilligers en er klonken best wat sceptische geluiden toen het bekend werd dat er een kassasysteem kwam. Deze waren al snel verdwenen en ik kan zeggen dat iedereen positief is. Een kassa die makkelijk is om mee te werken, een pinapparaat die snel is en nog nooit heeft geweigerd. En een mooi team die achter de schermen altijd behulpzaam zijn. Chapeau"

SC Lutten
Rita Arkes 

Werkwijze

 Wij werken graag voor jou en met jou. Wij zijn inzetbaar voor een specifiek vraagstuk. Wij nemen zelfs, indien gewenst, het gehele projectmanagement voor onze rekening. Globaal gezien ziet ons traject er als volgt uit:

Kennismaking

Onder het genot van een kopje koffie nemen we samen de mogelijkheden door. Deze mogelijkheden kunnen bestaan uit een los onderdeel uit het gehele traject, maar je kan ook kiezen voor het volledig overdragen van je projectmanagement.

Analyse

We beginnen met het zorgvuldig in kaart brengen van jouw huidige situatie. We kijken samen naar waar zich de knelpunten bevinden en die kunnen wij wegnemen. Ook kijken we naar welke systemen wij efficiënter voor jou kunnen maken.

Plan van aanpak

Aan de hand van de analyse maken wij een zorgvuldige planning. We kijken naar wat er gedaan moet worden en binnen welk tijdschema. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze planning parallel loopt aan jouw planning. En je nooit downtime ondervindt.

Ontwikkeling

Tijdens het gehele ontwikkelingstraject blijven wij continu meten. Waar nodig ontwikkelen wij maatwerk systemen. Daardoor komen we tot een optimaal resultaat. Pas als alles 100% naar wens is, gaan wij over naar livegang van jouw systeem. 

w

Evaluatie

Gefeliciteerd, jouw systeem is nu geoptimaliseerd! Het is meer rendabel en gaat je een hoop tijd besparen. Samen evalueren wij tot slot het gehele traject om er zeker van te zijn dat alles volledig naar wens is.

Neem nu contact op!

Benieuwd hoe wij jou tijd en kosten kunnen besparen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

IT

Uptodate-IT

Uptodate-IT, jouw partner voor:
IT-development, IT-consultancy en IT-management. Hoe kunnen we het jou makkelijker maken?

Sitemap

Contactgegevens

Posthoornweg 26
7781 PJ De Krim
The Netherlands

E: info (@) uptodate-it.nl
T: +31 (0)6 55 75 51 62

Social Media

Blijf op de hoogte en volg ons via: