Uptodate-IT levert POS-systeem bij Speel-en IJsboederij de Drentse koe.
Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een binnen- en buitenspeeltuin met een ‘boerderijthema’. Zij ontvangen veel gezinnen, dagjesmensen, familiefeestjes, kinderfeestjes en schoolreisjes op hun speelboerderij.
Uptodate-IT is enorm trots op deze mooie samenwerking. Meedenken en aanpassen aan de wensen van de klant. Dat is geweldig, zo bereiden wij ook onze kennis en software uit.
Wat heeft Uptodate-IT hier zoal in kunnen betekenen
• Ook hier werken ze met ‘Soupkom’. QR tafelbediening met E-mail service. Geweldig systeem wanneer je kleine kinderen aan het spelen zijn. Bestellen en betalen vanaf je stoel. Je krijgt een mailtje wanneer je bestelling gereed is. Een uitkomst! Uptodate-IT heeft het in huis!
• De Drentse Koe is een compleet Cashfree park, waar jij je portemonnee alleen bij het verlaten van het park nodig bent. Ideaal wanneer je met een groep bent of de kinderen zelf een ijsje wilt laten halen. Uptodate-IT biedt cashfree betalen in vele verschillende opties aan.
• Online Arrangementen. Familie feestjes, kinderfeestjes of schoolreisjes. Online reserveren en afrekenen.
• Abonnementen, in alle soorten en maten.
• Keuken schermen in de keuken. Of jij je bestelling via de QR of aan de bar komt doen. Op het keukenscherm kan het keuken personeel zien, wat de volgende order is. Bonnetje kwijtraken is geen excuus meer!