API maken

Laat nu jouw eigen API maken. Al jouw systemen aan elkaar gekoppeld. 

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk!

Software koppelingen, oftewel API’s
(Application Programming Interface)

Alles is tegenwoordig allemaal ‘connected’ met elkaar. Maar wat houdt dat dan in en wat is een softwarekoppeling? Eigenlijk is het heel eenvoudig; de ene programma vraagt wat aan het ander en deze reageert hierop. Doormiddel van een API (Application Programming Interface) is het mogelijk dat software onderling kan communiceren. Dus als software onderling ‘praat’ weten zij van elkaar wat de vervolgstappen zullen zijn. Een voorbeeld: morgen moet er een pakket geleverd worden om 08:00, maar het weer geeft nu al aan dat het morgen gaat vriezen. Doordat het weer is gekoppeld met de planning, krijgt de chauffeur automatisch een bericht dat hij een half uur eerder met zijn lading op pad moet gaan. Ook bij het invoeren van gegevens in verschillende softwarepakketten is een API tijdbesparend. Er hoeft niet telkens weer dezelfde data ingevoerd te worden in meerdere softwarebronnen. In plaats daarvan ‘praten’ deze verschillende programma’s met elkaar en staat dezelfde data in real-time ook in de andere systemen. Er is steeds één bron aan data. Deze wordt ingevoerd of gewijzigd. Daardoor wordt de productiviteit beter. Tevens worden de data op één plek bijgehouden. De kans op verschillen in de overige software is hiermee verkeken. Dit alles bij elkaar zorgt voor een efficiëntere werkwijze en kan zo een behoorlijke kostenbesparing met zich meebrengen.

 

o

Maatwerk API maken

Onze softwarekoppelingen worden volledig afgestemd op de behoeften van de klant. Van  frontend/backend koppelingen voor bestaande software tot en met koppelingen van en naar nieuwe software. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij bieden jou een totaalpakket waarbij het op maat ontwikkelen van software of een APP uiteraard ook geen punt is.

Tegenwoordig hebben de meeste softwarepakketten een eigen API. Heeft de software geen API dan is dat ook geen probleem; wij hebben standaard API-oplossingen die we kunnen inzetten. Indien de API nog niet bestaat kunnen we deze voor je creëren. Hierdoor sluit het allemaal perfect op elkaar.

Alle software wordt door onze eigen ervaren engineers gemaakt. Indien er aanpassingen gemaakt moeten worden kunnen we deze dan ook direct doorvoeren. Korte communicatielijntjes, snel resultaat!

Hoe wij het jou makkelijker maken

Door software koppelingen (API) kun je het totale proces optimaliseren

o

Software koppelingen (API’s) kunnen een complex geheel zijn. Bij het juist inzetten van API’s, en het geheel in een juiste structuur op te zetten creëer je snelheid, flexibileit en betrouwbaarheid. Wij kunnen helpen met het adviseren en leveren van de juiste softwarekoppelingen. Wil je kijken hoe je door middel van een koppeling het bedrijfsproces beter kunt optimaliseren en meer betrouwbaarheid kunt krijgen? Laat ons dan met je meedenken en dan maken wij de juiste connecties tussen de verschillende software. Of het nu gaat om een website, cloud, APP of om lokale software: we kunnen dit voor je verbeteren en jou hierdoor tijd besparen!

Werkwijze

 Wij werken graag voor jou en met jou. Wij zijn inzetbaar voor een specifiek vraagstuk. Wij nemen zelfs, indien gewenst, het gehele projectmanagement voor onze rekening. Globaal gezien ziet ons traject er als volgt uit:

Kennismaking

Onder het genot van een kopje koffie nemen we samen de mogelijkheden door. Deze mogelijkheden kunnen bestaan uit een los onderdeel uit het gehele traject, maar je kan ook kiezen voor het volledig overdragen van je projectmanagement.

Analyse

We beginnen met het zorgvuldig in kaart brengen van jouw huidige situatie. We kijken samen naar waar zich de knelpunten bevinden en die kunnen wij wegnemen. Ook kijken we naar welke systemen wij efficiënter voor jou kunnen maken.

Plan van aanpak

Aan de hand van de analyse maken wij een zorgvuldige planning. We kijken naar wat er gedaan moet worden en binnen welk tijdschema. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze planning parallel loopt aan jouw planning. En je nooit downtime ondervindt.

Ontwikkeling

Tijdens het gehele ontwikkelingstraject blijven wij continu meten. Waar nodig ontwikkelen wij maatwerk systemen. Daardoor komen we tot een optimaal resultaat. Pas als alles 100% naar wens is, gaan wij over naar livegang van jouw systeem. 

w

Evaluatie

Gefeliciteerd, jouw systeem is nu geoptimaliseerd! Het is meer rendabel en gaat je een hoop tijd besparen. Samen evalueren wij tot slot het gehele traject om er zeker van te zijn dat alles volledig naar wens is.

Neem nu contact op!

Benieuwd hoe wij jou tijd en kosten kunnen besparen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

IT

Uptodate-IT

Uptodate-IT, jouw partner voor:
IT-development, IT-consultancy en IT-management. Hoe kunnen we het jou makkelijker maken?

Sitemap

Contactgegevens

Posthoornweg 26
7781 PJ De Krim
The Netherlands

E: info (@) uptodate-it.nl
T: +31 (0)6 55 75 51 62

Social Media

Blijf op de hoogte en volg ons via: