IT hulp

Onze experts voorzien jou graag van IT hulp. Door middel van een professionele en geïntegreerde aanpak zorgen wij voor een optimale dienstverlening.

Hoe kunnen wij het jou makkelijker maken?

IT hulp op maat

De IT-omgeving wordt geanalyseerd en hierop volgend kunnen we jou van IT hulp voorzien over de infrastructuur, dienstverlening, procesondersteuning en de mogelijke risico’s. Wij gaan kijken naar de beste oplossingen.  Onze expertise en analyse zorgen voor een professionele en geïntegreerde aanpak. Daardoor halen we optimale uit jouw IT systemen. Indien je dit wenst, maken we met jou samen een plan van aanpak. Zo heb je alle tijd om de voorbereidingen te treffen. Vervolgens verloopt de transformatie van jouw IT-omgeving stap voor stap. Wij maken van jouw IT-omgeving een strategisch hulpmiddel, waarmee je je doelstellingen kunt bereiken.

IT hulp

Kennis van CRM/CMS/PMS/ERP in de breedste zin van het woord.

Onze experts hebben brede kennis van alle beschikbare systemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kennis over Microsoft producten, Windows Server, Databasestructuur, Sales Force, Marketing Cloud etc.  

Je gaat goed van start doordat wij eerst het bedrijfsproces uitschrijven alvorens je software gaat aanschaffen. Ook zullen we je doel omschrijven. We maken concreet wat je wilt aanpassen en waarom. Door het te visualiseren op een one pager worden de processen in 1 oogopslag inzichtelijk. Daarnaast kun je hierdoor duidelijk zien waar zich de onopgeloste kwesties bevinden. Aan de hand hiervan passen wij de nieuwe hardware en/of software aan.

Meer weten over onze expertise? Kijk op de pagina ‘Over ons’.

Expertise & Communicatie

Consultants met de juiste technische kennis, maar die ook de juiste communicatie vaardigheden hebben.

Wij maken gebruik van de Scrum & Agile methodiek. We blijven je wens monitoren en voorzien je regelmatig van een update. Gedurende het traject blijven wij je continu op de hoogte stellen. Ook stellen we het traject bij waar gewenst. We plannen meerdere tussentijdse testsessies met je in. Daarna kijken we steeds of we nog op de goede weg zitten of dat we toch veranderingen moeten doorvoeren. Indien de oplossing binnen de huidige software mogelijk is en de functies hiervan aansluiten op jouw wensen, zullen we deze zeker gaan opteren. Als er software op maat gemaakt moet worden, hebben we ook hiervoor de juiste specialisten in huis.

Onze consultants hebben hoogwaardige technische kennis en brede bedrijfskennis van diverse branches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gemeenten, evenementen, horeca, retail, leisure, zwembaden etc.

 

Werkwijze

 Wij werken graag voor jou en met jou. Wij zijn inzetbaar voor een specifiek vraagstuk. Wij nemen zelfs, indien gewenst, het gehele projectmanagement voor onze rekening. Globaal gezien ziet ons traject er als volgt uit:

Kennismaking

Onder het genot van een kopje koffie nemen we samen de mogelijkheden door. Deze mogelijkheden kunnen bestaan uit een los onderdeel uit het gehele traject, maar je kan ook kiezen voor het volledig overdragen van je projectmanagement.

Analyse

We beginnen met het zorgvuldig in kaart brengen van jouw huidige situatie. We kijken samen naar waar zich de knelpunten bevinden en die kunnen wij wegnemen. Ook kijken we naar welke systemen wij efficiënter voor jou kunnen maken.

Plan van aanpak

Aan de hand van de analyse maken wij een zorgvuldige planning. We kijken naar wat er gedaan moet worden en binnen welk tijdschema. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze planning parallel loopt aan jouw planning. En je nooit downtime ondervindt.

Ontwikkeling

Tijdens het gehele ontwikkelingstraject blijven wij continu meten. Waar nodig ontwikkelen wij maatwerk systemen. Daardoor komen we tot een optimaal resultaat. Pas als alles 100% naar wens is, gaan wij over naar livegang van jouw systeem. 

w

Evaluatie

Gefeliciteerd, jouw systeem is nu geoptimaliseerd! Het is meer rendabel en gaat je een hoop tijd besparen. Samen evalueren wij tot slot het gehele traject om er zeker van te zijn dat alles volledig naar wens is.

Neem nu contact op!

Benieuwd hoe wij jou tijd en kosten kunnen besparen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

IT

Uptodate-IT

Uptodate-IT, jouw partner voor:
IT-development, IT-consultancy en IT-management. Hoe kunnen we het jou makkelijker maken?

Sitemap

Contactgegevens

Posthoornweg 26
7781 PJ De Krim
The Netherlands

E: info (@) uptodate-it.nl
T: +31 (0)6 55 75 51 62

Social Media

Blijf op de hoogte en volg ons via: